Barbecue Slaw W Stylu Lexington
Przepis na Barbecue Slaw jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 24 centów za porcję. Sprawdza się jako tani dodatek do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ketchup, sól, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lexington - Style Red Slaw, Lexington Barbecue Dip (A La Craig Claiborne), oraz Kurczak Z Grilla W Stylu Lexington dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać suche składniki.
Dodać mokre składniki i dobrze wymieszać. Mieszanina octu powinna mieć czerwonawy wygląd.
Wlać mieszaninę na kapustę i wymieszać do połączenia. Schłodzić plaster w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować, jest wino Więźniarskie Saldo Zinfandel ( pół butelki). Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Zakład winiarski saldo Zinfandel (pół butelki)]()
Zakład winiarski saldo Zinfandel (pół butelki)
Ciemny rubinowy kolor z odważnymi aromatami czarnej lukrecji, czarnego pieprzu, wiśni i przypraw do pieczenia. Wpis jest bogaty, pełny i błyskotliwy. Podniebienie jest przepyszne i gładkie z nutą czekolady. Wykończenie jest zmysłowe z miękkimi, aksamitnymi taninami.Mieszanka: 85% Zinfandel; 15% Mieszanka Petite Sirah i Syrah