Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Powolne pieczone Ramię jagnięce z pesto migdałowo-miętowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Na $3.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbek czosnku, liście mięty, śliwkowe migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym, Powolne gotowane łopatki jagnięciny przepis (z pieczonych warzyw), oraz Pieczona noga jagnięca z pesto migdałowo-miętowym.
Instrukcje
Pieczenie jagnięciny obficie doprawić solą i pieprzem, zawinąć w folię i schłodzić na noc. Doprowadzić pieczenie do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
W robocie kuchennym, pulsować migdały z czosnkiem, aż drobno posiekane.
Dodać liście mięty, ser i 3/4 szklanki oleju i proces do gładkiej. Pesto doprawić solą.
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać pieczenie i gotować na dużym ogniu, obracając, aż rumiane na całym, o 10 protokół.
Przenieś pieczenie na dużą patelnię do pieczenia i rozłóż na nich połowę pesto. Przykryć szczelnie folią i pieczemy przez około 2 godziny, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w środek każdej pieczeni zarejestruje 17
Wyjąć folię, zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 i piec przez 30 minut dłużej, aż rumiane na wierzchu.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut.
Usuń sznurki i wyrzeźbić każdy pieczeń w 1/2-cala-grube plastry.
Podawać z pozostałym pesto i cytrynowymi klinami.