Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym

Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Powolne pieczone Ramię jagnięce z pesto migdałowo-miętowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Na $3.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbek czosnku, liście mięty, śliwkowe migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym, Powolne gotowane łopatki jagnięciny przepis (z pieczonych warzyw), oraz Pieczona noga jagnięca z pesto migdałowo-miętowym.

Instrukcje

1
Pieczenie jagnięciny obficie doprawić solą i pieprzem, zawinąć w folię i schłodzić na noc. Doprowadzić pieczenie do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W robocie kuchennym, pulsować migdały z czosnkiem, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać liście mięty, ser i 3/4 szklanki oleju i proces do gładkiej. Pesto doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
5
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać pieczenie i gotować na dużym ogniu, obracając, aż rumiane na całym, o 10 protokół.
7
Przenieś pieczenie na dużą patelnię do pieczenia i rozłóż na nich połowę pesto. Przykryć szczelnie folią i pieczemy przez około 2 godziny, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w środek każdej pieczeni zarejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Wyjąć folię, zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 i piec przez 30 minut dłużej, aż rumiane na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Usuń sznurki i wyrzeźbić każdy pieczeń w 1/2-cala-grube plastry.
11
Podawać z pozostałym pesto i cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia55
Magazyn