Bangin ' Bacon and Cheddar Scones
Przepis Bangin ' boczek i bułeczki Cheddar może zaspokoić szkockie pragnienie w około 30 minut. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Ten przepis służy 6. Wiele osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Mieszanka ostrego cheddaru, grubej soli morskiej, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przepis ten zachwycił 129 osób. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Bangin ' Bacon and Cheddar Scones, Bekonowe bułeczki cheddar, oraz Bułeczki Z Bekonem-Cheddarem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Dodaj mąkę, sól i pieprz do dużej miski. Na mąkę zetrzeć masło na tarce.
Wymieszać masło z mąką rękami, aż dobrze włączone.
Dodać ser, zieloną cebulę i pokruszony boczek.
Wymieszać do równomiernego rozłożenia.
Dodać maślankę i wymieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina utworzy sztywne ciasto.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto na prostokąt o grubości 1/2 cala.
Wyciąć kliny ciasta do preferowanej wielkości bułeczki i ułożyć na pół arkusza tacy wyłożonej pergaminem.
W małej misce, ubić jajko i umyć każdą bułkę z jajkiem.
Posypać trochę grubej soli morskiej i piec, aż ładnie rumiane, o 14 do 16 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ułożyć na półmisku.