Bangin ' Bacon and Cheddar Scones

Bangin ' Bacon and Cheddar Scones
Przepis Bangin ' boczek i bułeczki Cheddar może zaspokoić szkockie pragnienie w około 30 minut. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Ten przepis służy 6. Wiele osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Mieszanka ostrego cheddaru, grubej soli morskiej, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przepis ten zachwycił 129 osób. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Bangin ' Bacon and Cheddar Scones, Bekonowe bułeczki cheddar, oraz Bułeczki Z Bekonem-Cheddarem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj mąkę, sól i pieprz do dużej miski. Na mąkę zetrzeć masło na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać masło z mąką rękami, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Dodać ser, zieloną cebulę i pokruszony boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
5
Wymieszać do równomiernego rozłożenia.
6
Dodać maślankę i wymieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina utworzy sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
7
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto na prostokąt o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
8
Wyciąć kliny ciasta do preferowanej wielkości bułeczki i ułożyć na pół arkusza tacy wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
9
W małej misce, ubić jajko i umyć każdą bułkę z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Posypać trochę grubej soli morskiej i piec, aż ładnie rumiane, o 14 do 16 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika i ułożyć na półmisku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn