Banany Naleśniki Zastępcze
Banany naleśniki zastępcze to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, brązowego cukru, ekstraktu z rumu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Banany Naleśniki Zastępcze, Banany Naleśniki Zastępcze, oraz Naleśniki z kefirem waniliowym z bananami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, mieszać Bisquick mix, mleko i jajka do wymieszania.
Patelnia ciepła lub patelnia na średnim ogniu lub do 191°. smar patelnia z olejem roślinnym, jeśli to konieczne (lub spryskać sprayem do gotowania przed ogrzewaniem). Dla każdego naleśnika użyj nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta. Gotować, aż bąbelki pękną na powierzchni. Obróć; gotuj na złoty kolor.
Podawać natychmiast, lub umieścić na arkuszu cookie w ciepłym piekarniku, aż będzie gotowy do podania.
W 10-calowej patelni nonstick, masło wymieszać, brązowy cukier, cynamon, gałka muszkatołowa, syrop klonowy i ekstrakt z rumu. Gotować mieszaninę na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając drewnianą łyżką, aż cukier rozpuści się i mieszanina będzie gęsta.
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać banany, delikatnie łyżki sos na każdym kawałku. Gotować około 3 minut lub do banany są błyszczące i pokryte sosem.
Aby służyć, umieścić 2 naleśniki na każdym talerzu; łyżka około 1/3 szklanki bananów i sos na naleśniki.
Udekoruj posiekanymi orzechami i podawaj natychmiast.