Bananowy Chleb Śniadaniowy
Bananowy chleb śniadaniowy jest Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, kawałki owoców, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj chleb bananowy śniadanie piec, Zdrowy Chleb Bananowy: Mistrz Śniadań, oraz Chleb Bananowy Bisquick: Łatwe Śniadanie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z galaretką umieść orzechy pekan w jednej warstwie.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do lekko rumiane.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce.
W małej miseczce wymieszać cukier i kolejne 3 składniki; dodać do mieszanki mąki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać pekan i kawałki owoców.
Wlać mieszaninę do patelni o wymiarach 8 1/2 x 4 1/2 cala pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 55 do 60 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka chleba wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojaku z drutu 2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.