Bananowo-Klonowe Ciasteczka Owsiane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj bananowo-klonowe ciasteczka owsiane. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 72 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. Mieszanka syropu klonowego, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Płatki owsiane Bananan z klonem i orzechami włoskimi, Naleśniki owsiane migdałowe z polewą Klonowo-Mango bananową, oraz Ciasteczka Klonowo-Owsiane.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać owies, mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i cynamon.
Dodaj syrop klonowy, wanilia, puree bananowe, i sok z cytryny do mieszaniny Chia/len / zamiennik jaj i dobrze połączyć.
Wlać do suchej mieszaniny i dobrze wymieszać, ale nie overmix. Upuść przez usypanie łyżek na blasze wyłożonej matą silikonową lub papierem do pieczenia. Każde ciastko lekko spłaszczyć widelcem.
Piec przez 8-12 minut lub do dna i boki są lekko brązowe. Schłodzić przez kilka minut na stojaku z drutu przed podaniem.