Bananowo-czarna fasola Empañadas to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, fasolę, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bananan and Black Bean Empanadas, Empanadas bananowo - czarna fasola, oraz Empanadas z indyka i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkiej średniej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać banana i smażyć na złoty kolor, o 1 1/2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś banana Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
3
Dodaj cebulę na patelni; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać fasolę, kolendra, kminek, i cayenne; gotować, aż mieszanina jest gorąca, o 3 protokół. Używając tylnego widelca, nadzienie fasoli zacieru do grubej pasty; doprawić solą i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Mielony Pieprz Cayenne
Fasola
Kminek
Sól
5
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta francuskiego na powierzchni mąki na 14-calowym kwadracie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Rolka
7
Pokrój każdy na 9 kwadratów.
8
Umieść 1 czubatą łyżkę nadzienia na środku 12 kwadratów (pozostałe kwadraty zarezerwuj do innego użycia).
9
Każdy kopiec nadzienia posyp serem, a następnie udekoruj bananami, dzieląc je równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan
Ser
10
Pędzel krawędzie kwadratów z glazurą. Fold 1 rogu nad wypełnieniem do przeciwległego rogu, tworząc trójkąt. Używając widelca, uszczelnij krawędzie skorupy. Ułóż na obramowanej blasze do pieczenia; pędzel z glazurą.