Banan Biscotti
Banan Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 116 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz banana, proszek do pieczenia calumet, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Biszkopty Bananowo-Orzechowe, Czekolada Banan Biscotti, oraz Banan Orzech Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać, odstawić na bok. Ubij cukier i margarynę w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, banany i wanilię; ubić do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki, mieszając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu. Wymieszać z pokruszonymi płatkami.
Ciasto podzielić na pół mąką rąk; umieścić na lekko mąki powierzchni.
Zwiń każdą połówkę w 14x2-calowy dziennik.
Miejsce, 2 cale od siebie, na nonstick blachy do pieczenia.
Piec 25 do 30 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Wyjąć z blachy do pieczenia na stojak z drutu; ostudzić 5 min.
Przenieś do deski do krojenia. Użyj ząbkowanego noża, aby ukośnie pokroić każdą kłódkę na 12 plastrów.
Miejsce, cut-boki do góry i 1/2 cala od siebie, na tej samej blachy do pieczenia.
Piec dodatkowo 12 do 15 min. lub do lekko wyschnięcia.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić biszkoptem.
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w temperaturze pokojowej.