Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami

Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami
Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 296 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cannellini, olej ze słoika suszonych pomidorów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeża sałatka z zielonej fasoli z sosem balsamicznym, Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli, oraz Jedna patelnia balsamiczny kurczak i warzywa.

Instrukcje

1
Fasola Puree, oliwa z oliwek i 1 łyżka octu w procesorze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
FasolaFasola
2
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Skropić olejem pomidorowym i kilkoma kroplami octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Podawać z crudités i klinami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn