Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami
Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 296 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cannellini, olej ze słoika suszonych pomidorów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeża sałatka z zielonej fasoli z sosem balsamicznym, Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli, oraz Jedna patelnia balsamiczny kurczak i warzywa.
Instrukcje
Fasola Puree, oliwa z oliwek i 1 łyżka octu w procesorze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Skropić olejem pomidorowym i kilkoma kroplami octu.
Podawać z crudités i klinami pita.