Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj stek z balsamicznej spódnicy, świeże warzywa, groch i Puree z białej fasoli. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prześcieradło-spódnica z balsamicznym winegretem, Broccolini i białą fasolą, Pizza z puree z białej fasoli i świeżymi pomidorami, oraz Spódnica stek z burakami i zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pięć kroków w tym naczyniu. Marynata, grillowanie, glazura balsamiczna, puree z grochu i fasoli oraz sałatka z zieleni. Ale nic nie jest trudne.Marynata-marynować stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura Balsamiczna
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Zieloni
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2
Dodać olej, sok z cytryny i skórkę, rozmaryn, sól i pieprz, zioła, czosnek i szczyptę czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dobrze wymieszać i natrzeć cały stek. Umieścić w dużym woreczku i niech marynować co najmniej 4 godziny lub cały dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Wyjąć i doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem lub można patelni sear. Zajmie to tylko 4-5 minut na stronę na dużym ogniu z dobrymi znakami grilla, dopóki nie otrzymasz dobrych znaków grilla. Ten stek nie trwa długo. Zdejmij z rzadka, a następnie przykryj i przykryj folią, aby odpocząć.Glazura balsamiczna-gdy stek zbliża się do temperatury pokojowej, rozpocznij glazurę balsamiczną. W małym garnku rozgrzej olej i dodaj szalotkę. Gotować, aż będzie lekko miękki lub przezroczysty, a następnie dodać balsamiczny i gotować 10-15 na średnim niskim, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura Balsamiczna
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
5
Dodać miód, tymianek i szczyptę pieprzu.Przecier z grochu-również przed gotowaniem stek, zrobić przecier z fasoli i grochu mix. W patelni saute, dodać czosnek, groch (rozmrożony) i fasola i mieszać na średnim ogniu, aż dobrze połączone, dodać bulion z kurczaka i gotować kolejne 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć do robota kuchennego i zrobić szybkie puree, nie gładkie, tylko szorstki puree, ale nadal jest trochę tekstury. Powrót na patelnię i dodać parmezan i rozmaryn oraz dodatkowy bulion z kurczaka w razie potrzeby. żeby zrobić porządny puree.Sałatka-proste wrzucić zieleninę z czerwoną cebulą i oliwkami. Nic więcej i umieścić naczynie razem. Sałatkę układam na dużym talerzu i polewam plastrami steku. Pamiętaj, aby pokroić na ziarno, aby uzyskać bardzo aromatyczne i delikatne cięcie. Na ziarno jest wydzielina-Top z balsamicznym szkliwem i umieścić niewielką ilość puree z ziemniaków i fasoli na boku. Glazura balsamiczna nie tylko dobrze komponuje się z sałatką, ale także z puree z fasoli i grochu. Wszystkie składniki tworzą świetne danie.Opcjonalnie. Używam trochę balsamiczny, oliwa z oliwek, suszone oregano, i s / p że szczotka na kilka dobrych plastrów pomidora i grill tuż przed podaniem. To tylko wierzchołek całej potrawy. Nawet trochę oliwy z oliwek, s/p będzie działać dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura Balsamiczna
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Suszone Oregano
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Zieloni
Ciasto Kukurydziane
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.