Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli

Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj stek z balsamicznej spódnicy, świeże warzywa, groch i Puree z białej fasoli. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prześcieradło-spódnica z balsamicznym winegretem, Broccolini i białą fasolą, Pizza z puree z białej fasoli i świeżymi pomidorami, oraz Spódnica stek z burakami i zielenią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pięć kroków w tym naczyniu. Marynata, grillowanie, glazura balsamiczna, puree z grochu i fasoli oraz sałatka z zieleni. Ale nic nie jest trudne.Marynata-marynować stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
ZieloniZieloni
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2
Dodać olej, sok z cytryny i skórkę, rozmaryn, sól i pieprz, zioła, czosnek i szczyptę czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dobrze wymieszać i natrzeć cały stek. Umieścić w dużym woreczku i niech marynować co najmniej 4 godziny lub cały dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Wyjąć i doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem lub można patelni sear. Zajmie to tylko 4-5 minut na stronę na dużym ogniu z dobrymi znakami grilla, dopóki nie otrzymasz dobrych znaków grilla. Ten stek nie trwa długo. Zdejmij z rzadka, a następnie przykryj i przykryj folią, aby odpocząć.Glazura balsamiczna-gdy stek zbliża się do temperatury pokojowej, rozpocznij glazurę balsamiczną. W małym garnku rozgrzej olej i dodaj szalotkę. Gotować, aż będzie lekko miękki lub przezroczysty, a następnie dodać balsamiczny i gotować 10-15 na średnim niskim, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać miód, tymianek i szczyptę pieprzu.Przecier z grochu-również przed gotowaniem stek, zrobić przecier z fasoli i grochu mix. W patelni saute, dodać czosnek, groch (rozmrożony) i fasola i mieszać na średnim ogniu, aż dobrze połączone, dodać bulion z kurczaka i gotować kolejne 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć do robota kuchennego i zrobić szybkie puree, nie gładkie, tylko szorstki puree, ale nadal jest trochę tekstury. Powrót na patelnię i dodać parmezan i rozmaryn oraz dodatkowy bulion z kurczaka w razie potrzeby. żeby zrobić porządny puree.Sałatka-proste wrzucić zieleninę z czerwoną cebulą i oliwkami. Nic więcej i umieścić naczynie razem. Sałatkę układam na dużym talerzu i polewam plastrami steku. Pamiętaj, aby pokroić na ziarno, aby uzyskać bardzo aromatyczne i delikatne cięcie. Na ziarno jest wydzielina-Top z balsamicznym szkliwem i umieścić niewielką ilość puree z ziemniaków i fasoli na boku. Glazura balsamiczna nie tylko dobrze komponuje się z sałatką, ale także z puree z fasoli i grochu. Wszystkie składniki tworzą świetne danie.Opcjonalnie. Używam trochę balsamiczny, oliwa z oliwek, suszone oregano, i s / p że szczotka na kilka dobrych plastrów pomidora i grill tuż przed podaniem. To tylko wierzchołek całej potrawy. Nawet trochę oliwy z oliwek, s/p będzie działać dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Suszone OreganoSuszone Oregano
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
ZieloniZieloni
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek dla niemowląt (mrożony jest w porządku)groszek dla niemowląt (mrożony jest w porządku)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczarne oliwki, połówkiczarne oliwki, połówki1Batoniki toffi Heathpieprz czarny mielonypieprz czarny mielony4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola cannellini, odsączona i opłukanafasola cannellini, odsączona i opłukana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia pokrojona w kostkę 2,5 cmcukinia pokrojona w kostkę 2,5 cm1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreotymianek suszonytymianek suszony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku12 łyżeczki czosnku w proszkurozmaryn, świeży i mielonyrozmaryn, świeży i mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorozmaryn, świeży i mielonyrozmaryn, świeży i mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek mielonyczosnek mielony2Batoniki toffi Heathczosnek mielonyczosnek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Batoniki toffi Heathkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone1cytryna, Skórka zcytryna, Skórka z9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesałata, posiekana (mieszane warzywa z romaine, czerwony liść lub ulubione)sałata, posiekana (mieszane warzywa z romaine, czerwony liść lub ulubione)03 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1Batoniki toffi Heath3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweparmezanparmezan1małecebula czerwona, mała, pokrojona na pół i cienka w plasterkicebula czerwona, mała, pokrojona na pół i cienka w plasterki1szczyptaCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól, koszernasól, koszerna8krewetki i żyłki12 cienkich plastrów w pełni ugotowanej szynki (ok.12 cienkich plastrów w pełni ugotowanej szynki (ok.2largesszalotki, duże pokrojone w kostkęszalotki, duże pokrojone w kostkę4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Ser Cheddar, tarty, do posypaniaSer Cheddar, tarty, do posypania

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn