Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli

Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj stek z balsamicznej spódnicy, świeże warzywa, groch i Puree z białej fasoli. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prześcieradło-spódnica z balsamicznym winegretem, Broccolini i białą fasolą, Pizza z puree z białej fasoli i świeżymi pomidorami, oraz Spódnica stek z burakami i zielenią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pięć kroków w tym naczyniu. Marynata, grillowanie, glazura balsamiczna, puree z grochu i fasoli oraz sałatka z zieleni. Ale nic nie jest trudne.Marynata-marynować stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
ZieloniZieloni
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2
Dodać olej, sok z cytryny i skórkę, rozmaryn, sól i pieprz, zioła, czosnek i szczyptę czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dobrze wymieszać i natrzeć cały stek. Umieścić w dużym woreczku i niech marynować co najmniej 4 godziny lub cały dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Wyjąć i doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem lub można patelni sear. Zajmie to tylko 4-5 minut na stronę na dużym ogniu z dobrymi znakami grilla, dopóki nie otrzymasz dobrych znaków grilla. Ten stek nie trwa długo. Zdejmij z rzadka, a następnie przykryj i przykryj folią, aby odpocząć.Glazura balsamiczna-gdy stek zbliża się do temperatury pokojowej, rozpocznij glazurę balsamiczną. W małym garnku rozgrzej olej i dodaj szalotkę. Gotować, aż będzie lekko miękki lub przezroczysty, a następnie dodać balsamiczny i gotować 10-15 na średnim niskim, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać miód, tymianek i szczyptę pieprzu.Przecier z grochu-również przed gotowaniem stek, zrobić przecier z fasoli i grochu mix. W patelni saute, dodać czosnek, groch (rozmrożony) i fasola i mieszać na średnim ogniu, aż dobrze połączone, dodać bulion z kurczaka i gotować kolejne 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przełożyć do robota kuchennego i zrobić szybkie puree, nie gładkie, tylko szorstki puree, ale nadal jest trochę tekstury. Powrót na patelnię i dodać parmezan i rozmaryn oraz dodatkowy bulion z kurczaka w razie potrzeby. żeby zrobić porządny puree.Sałatka-proste wrzucić zieleninę z czerwoną cebulą i oliwkami. Nic więcej i umieścić naczynie razem. Sałatkę układam na dużym talerzu i polewam plastrami steku. Pamiętaj, aby pokroić na ziarno, aby uzyskać bardzo aromatyczne i delikatne cięcie. Na ziarno jest wydzielina-Top z balsamicznym szkliwem i umieścić niewielką ilość puree z ziemniaków i fasoli na boku. Glazura balsamiczna nie tylko dobrze komponuje się z sałatką, ale także z puree z fasoli i grochu. Wszystkie składniki tworzą świetne danie.Opcjonalnie. Używam trochę balsamiczny, oliwa z oliwek, suszone oregano, i s / p że szczotka na kilka dobrych plastrów pomidora i grill tuż przed podaniem. To tylko wierzchołek całej potrawy. Nawet trochę oliwy z oliwek, s/p będzie działać dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Suszone OreganoSuszone Oregano
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
ZieloniZieloni
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek dla niemowląt (mrożony jest w porządku)groszek dla niemowląt (mrożony jest w porządku)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczarne oliwki, połówkiczarne oliwki, połówki1Batoniki toffi Heathpieprz czarny mielonypieprz czarny mielony425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasola cannellini, odsączona i opłukanafasola cannellini, odsączona i opłukana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreotymianek suszonytymianek suszony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku11 łyżka suszonego oreganorozmaryn, świeży i mielonyrozmaryn, świeży i mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorozmaryn, świeży i mielonyrozmaryn, świeży i mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek mielonyczosnek mielony2Batoniki toffi Heathczosnek mielonyczosnek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Batoniki toffi Heathdo smarowania wkładkido smarowania wkładki1cytryna, Skórka zcytryna, Skórka z9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesałata, posiekana (mieszane warzywa z romaine, czerwony liść lub ulubione)sałata, posiekana (mieszane warzywa z romaine, czerwony liść lub ulubione)01 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1Batoniki toffi Heath1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweparmezanparmezan1małecebula czerwona, mała, pokrojona na pół i cienka w plasterkicebula czerwona, mała, pokrojona na pół i cienka w plasterki1szczyptaCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól, koszernasól, koszerna8krewetki i żyłki1 por, oczyszczony i pokrojony w dużą kostkę, tylko biała część1 por, oczyszczony i pokrojony w dużą kostkę, tylko biała część2largesszalotki, duże pokrojone w kostkęszalotki, duże pokrojone w kostkę454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeSer Cheddar, tarty, do posypaniaSer Cheddar, tarty, do posypania

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn