Balsamiczna Glazurowana Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków

Balsamiczna Glazurowana Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz ziemniaki baby Yukon gold, sól i mielony pieprz, grzyby cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z pieczonych ziemniaków z winegretem balsamicznym, Sałatka Ziemniaczana Z Rukolą I Winegretem Balsamicznym, oraz Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków Z Kraft Balsamicznym Winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, 3 łyżki octu balsamicznego, miód, paprykę, czosnek, sól i czarny pieprz. Wymieszać ziemniaki, grzyby, i słodka cebula do mieszaniny octu; wrzucić do herbu.
Rozłóż warzywa na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem, 30 do 40 minut.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu; pokruszyć boczek.
Przenieść mieszaninę ziemniaków do dużej miski i wymieszać z boczkiem, zieloną cebulą, pietruszką i pozostałymi 2 łyżkami octu balsamicznego.