Balsamiczna fasolka szparagowa i cebula perłowa

Balsamiczna fasolka szparagowa i cebula perłowa
Balsamiczna fasolka szparagowa i cebula perłowa to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 18%. Podobne przepisy to Szynka balsamiczna i Dijon z prażoną cebulą perłową, Fasolka szparagowa i cebula perłowa, oraz Łosoś z fasolką szparagową i cebulą perłową.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużym rondlu z wrzącą wodą; gotować 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Fasolę umieścić w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ciepła 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj cebulę; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać bulion, ocet i cukier; doprowadzić do wrzenia. Dusić 3 minuty lub aż syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Dodać fasolę, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki masła, sól, i pieprz; wrzucić do herbu. Gotować przez 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn