Balsamiczna fasolka szparagowa i cebula perłowa
Balsamiczna fasolka szparagowa i cebula perłowa to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 18%. Podobne przepisy to Szynka balsamiczna i Dijon z prażoną cebulą perłową, Fasolka szparagowa i cebula perłowa, oraz Łosoś z fasolką szparagową i cebulą perłową.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym rondlu z wrzącą wodą; gotować 3 minuty.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Fasolę umieścić w dużej misce; odstawić.
Ciepła 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Dodać bulion, ocet i cukier; doprowadzić do wrzenia. Dusić 3 minuty lub aż syropy.
Dodać fasolę, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki masła, sól, i pieprz; wrzucić do herbu. Gotować przez 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.