Balsamico Wieprzowe Z Pieczarkami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Balsamico wieprzowe z pieczarkami może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, polędwicę wieprzową, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Stek Balsamico Z Pieczarkami, Risotto al Balsamico, oraz Broccoli Balsamico dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rub plastry polędwicy wieprzowej z 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Gotować wieprzowinę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Przełożyć wieprzowinę na półmisek i ogrzać.
Dodaj czosnek na patelni; smażyć 30 sekund, stale mieszając.
Dodać grzyby i pozostałe 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz na patelnię; smażyć 3 protokół. Wymieszać z octem; gotować, często mieszając, 3 do 5 minut lub aż grzyby będą miękkie. Łyżka mieszanki grzybowej na wieprzowinie i podawać natychmiast.