Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolce
Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolce to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz seler, cebulę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolce, Słodko-kwaśna mała cebula (Cipollina w Agrodolce), oraz Słodko-kwaśny język cielęcy: Linguan Agrodolce są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej, aż do prawie palenia. Ostrożnie dodaj medaliony z bakłażana, pracując partiami, aby uniknąć przeludnienia patelni i obniżenia ciepła oleju. Bakłażan ugotować na złoty kolor z obu stron i usunąć kawałki, ponieważ są one gotowe do tacy wyłożonej papierowymi ręcznikami. Odstawić.
W 12 do 14 calowej patelni saute, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek, aż prawie do palenia.
Dodać cebulę i seler i podsmażyć na złoty kolor.
Zdjąć z ognia i dodać ocet, cukier i sól i pieprz do smaku.
Umieść schłodzone plastry bakłażana w dużej misce, przykryj mieszaniną octu i odstaw 1 godzinę przed podaniem w temperaturze pokojowej.