Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolce

Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolce
Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolce to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz seler, cebulę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolce, Słodko-kwaśna mała cebula (Cipollina w Agrodolce), oraz Słodko-kwaśny język cielęcy: Linguan Agrodolce są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej, aż do prawie palenia. Ostrożnie dodaj medaliony z bakłażana, pracując partiami, aby uniknąć przeludnienia patelni i obniżenia ciepła oleju. Bakłażan ugotować na złoty kolor z obu stron i usunąć kawałki, ponieważ są one gotowe do tacy wyłożonej papierowymi ręcznikami. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W 12 do 14 calowej patelni saute, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i seler i podsmażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Zdjąć z ognia i dodać ocet, cukier i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Umieść schłodzone plastry bakłażana w dużej misce, przykryj mieszaniną octu i odstaw 1 godzinę przed podaniem w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn