Bakłażan Rollati Przystawka
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Bakłażan Rollati przystawka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 489 kalorii, 27g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera ricotta, sól i pieprz, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Przystawka Z Bakłażana, Bakłażan Roll Up Przystawka, oraz Przystawka bakłażanowa Anna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz bazylia, orzeszki piniowe, ser ricotta oraz sól i pieprz do smaku w średniej wielkości misce.
Umieścić miskę w lodówce.
Obłożyć plastry bakłażana lekko oliwą z oliwek.
Umieść w dużym rondlu na średnim ogniu, wywieraj nacisk, aby uwolnić wilgoć z bakłażana.
Usuń bakłażan pokrojony, gdy będzie miękki. Pozostawić plastry do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Rozsmaruj bakłażan mieszanką ricotty; zwiń plasterek bakłażana. Łyżka sos marinara na każdej rollati i posypać parmezanem.