Bakłażan, pomidor i Pesto stos może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.67 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 486 kalorii, 14g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Mieszanka orzechów włoskich, bakłażan, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Rigatoni z bakłażanem i suszonym Pesto pomidorowym, Amarant, pieczone pomidory i bakłażany z Pesto, oraz Stos Bakłażanów.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym, pulse1 / 2 szklanki orzechów włoskich, aż drobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj 2 szklanki bazylii i czosnku, i pulsuj whileslowly dodając 1/2 szklanki oleju, skrobanie w dół boki jak Neded aż gładkie, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Olej Do Smażenia
3
Dodać parmezan; doprawić solą i pieprzem; procesować, aż pestois dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sól
4
Ogrzewanie ovento 204°.
5
Umyć bakłażany z pozostałą 1 1/2 łyżki oleju i posypać solą morską; piec na blasze, obracając raz,do miękkości i złocistego,20 minut. Top każdy with1 łyżka pesto. Alternatywnie 2 plastry bakłażana,2 plastry pomidora i 1 plasterekmozzarella. (Przechowywać w lodówce anyremaining pesto for anotheruse.) Podzielić balsamicvinegar, pozostałe 2 łyżki stołowe orzechy włoskie i liść bazyliamong stosy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomidora
Bakłażan
Sól Morska
Bazylia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny