Bakłażan Parmigiana Caponata

Bakłażan Parmigiana Caponata
Przepis bakłażan Parmigiana Caponatan jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 288 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz oregano, cebulę, bakłażana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Bakłażan Parmigiana bez Parmigiana!, Bakłażan Caponata, oraz Bakłażan Caponata dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn