Bakłażan parmezan z Betty ' s Kitchen®
Bakłażan parmezan z Betty ' s Kitchen® może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz olej roślinny, sos do spaghetti, przyprawione bułki tartej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Kuchnia z kreskówkami: dwukrotnie wyciśnięty bakłażan, Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), oraz Garlicky bakłażan i pomidor Spread (Mirza Ghasemi) z " nowej kuchni Perskiej.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Obficie spryskać obie strony każdego plastra bakłażana sprayem do gotowania.
Umieścić na stojaku w patelni brojlerów. Broil z Topy 4 do 5 cali od ciepła o 10 minut, obracając raz, aż do przetargu.
Podczas gdy bakłażan jest smażony, wymieszać parmezan i bułkę tartą; wymieszać z olejem.
Podgrzać sos spaghetti w rondlu 1-quart na średnim ogniu około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania.
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Posypać 1 szklankę sera mozzarella na plastry bakłażana. Łyżka mieszanki okruchów chleba nad serem. Broil około 1 minuty lub do rozpuszczenia sera i okruchy są brązowe. Top bakłażan z sosem spaghetti i pozostałą 1/2 szklanki sera mozzarella.