Bakłażan Mexicano

Bakłażan Mexicano
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Bakłażan Mexicano może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz salsę, bakłażan, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Mexicano, Caesar Salad Mexicano, oraz Sałatka Makaronowa Mexicano.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć olej, czosnek w proszku i oregano; pędzla po obu stronach bakłażana. Grill, odkryte, na średnim ogniu przez 4 minuty z każdej strony lub do miękkości. Łyżka niewielką ilość salsy do środka każdego; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn