Bakłażan Faszerowany

Bakłażan Faszerowany
Faszerowany bakłażan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 477 kalorii, 25g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną wołowinę, bułkę tartą panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bakłażan faszerowany Jan, Bakłażan Faszerowany, oraz Bakłażan Faszerowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój bakłażana na pół i zgarnij środek, pozostawiając wystarczająco dużo mięsa wewnątrz skóry, aby utrzymać swój kształt po upieczeniu. Bakłażan posiekać, który został nabrany z wnętrza; miejsce w rondlu, przykryć wodą i gotować, aż bardzo miękkie, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Tymczasem na średniej patelni rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu. Sól i pieprz wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać sezonowaną mieloną wołowinę na patelnię i smażyć, aż cała jej płyn odparuje, a wołowina zaczyna lekko brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ostudzić krótko i posiekać gotowaną wołowinę, aby nie było dużych kawałków mięsa. W innym średnim smażyć patelni na średnim ogniu, dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, i podsmażyć cebulę, pieprz i czosnek razem w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
W misce wymieszać ugotowany bakłażan, warzywa, wołowinę, zioła, 1 szklankę sera, 1/4 szklanki bułki tartej i jajko. Wypełnij połówki nabieranego bakłażana tą mieszanką, dzieląc ją równomiernie między dwie połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WarzywaWarzywa
BakłażanBakłażan
SerSer
ZiołaZioła
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Top z posiekanymi pomidorami, pozostałą 1/4 szklanki sera, pozostałe 1/4 szklanki bułki tartej, i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
PomidorPomidor
SerSer
8
Umieść na naoliwionej tacy piekarnika lub naczynia do pieczenia i piec przez 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Ostudzić krótko; pokroić na szerokość i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn