Bakłażan Bruschetta
Bakłażan Bruschettan jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz bakłażan, sól, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bakłażan Bruschetta, Bruschetta Z Kawiorem Z Bakłażana, oraz Bakłażan z miętą Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić plastry bakłażana w durszlaku na talerzu; posypać solą i delikatnie wrzucić.
Odstawić na 30 minut. Dobrze spłukać i osuszyć. Obie strony każdego plastra pokryć sprayem do gotowania.
Umieścić na patelni brojlerów. Top bakłażan z pomidorami, bazylią i serami. Broil 6 w. od ognia przez 5-7 minut lub aż bakłażan będzie miękki i ser topi się.