Baja Betty Burger

Baja Betty Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Baja Betty Burger. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1170 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.65 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, cebula, Jalapeno jack ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, So-Cal Baja Hot Dog, oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszać wołowinę i chorizo, posypać solą i pieprzem. Forma 4 paszteciki, każda około 6 uncji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Wymieszać jalapeno z majonezem, aby jalapeno aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
AioliAioli
4
Przełożyć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Zrób pico de gallo, łącząc pomidory, czerwoną cebulę, kolendrę, sok z limonki, sól, pieprz i cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Grill hamburgery, aż dobrze zrobione, około 5 minut na stronie. Na wierzchu każdy z plasterkiem sera pepper jack. Grilluj bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Zbuduj hamburgery przez rozłożenie warstwy Jalapeno aioli na dole kok, a następnie kawałek sałaty, burger, niektóre pico de gallo i wreszcie górnej kok z więcej aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
AioliAioli
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn