Bailey ' s Irish Cupcakes
Bailey ' s Irish Cupcakes może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka ekstraktu z wanilii, cukru, likieru irish cream i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bailey ' s Irish Banana Cupcakes, Bailey ' s Irish Cream Cupcakes, oraz Bailey ' s Chocolate & Caramel Irish Cream Cupcakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Linia 12 kubków na muffinki z wkładkami papierowymi.
Beat masło w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż masło jest lekkie i gładkie, 2 do 3 protokół; beat w cukrze, aż mieszanina jest lekki i puszysty, co najmniej 5 Więcej minut.
Ubić żółtka po jednym na raz, mieszając, aż każde żółtko jest po prostu połączone przed dodaniem następnego; wymieszać ze śmietaną i ekstraktami z wanilii i migdałów.
Mąkę przesiać w osobnej misce z proszkiem do pieczenia i solą.
Mieszaj mieszaninę mąki z płynnymi składnikami w trzecich częściach, naprzemiennie z likierem Irish cream, aż ciasto będzie gładkie.
Wlać ciasto do wyłożonych kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż babeczki będą złotobrązowe na górze i wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta, 15 do 20 minut.