Bahiański gulasz z owoców morza z kokosem i pomidorem

Bahiański gulasz z owoców morza z kokosem i pomidorem to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, paprykę, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bahiański Brazylijski Gulasz Rybny, Udekorowany Gotowanymi Jajkami (Moqueca, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Gulasz Z Owoców Morza.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Dodać szalotki, czosnek, cebula,papryka, imbir i trawa cytrynowa i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa zmiękną, o 7 protokół.
Dodać pomidory, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 3 minuty. Przyprawić krewetki solą i pieprzem i dodać je do zapiekanki wraz z mlekiem kokosowym i liśćmi kolendry. Przykryć i gotować przez 2 minuty. Doprawić grouper solą i pieprzem; dodać do zapiekanki, przykryć i gotować przez 3 minuty. Wyrzuć trawę cytrynową.
Dodać sok z limonki i doprawić gulaszem solą i pieprzem.
Udekorować posiekaną kolendrą i podawać.