Bahiański gulasz z owoców morza z kokosem i pomidorem

Bahiański gulasz z owoców morza z kokosem i pomidorem
Bahiański gulasz z owoców morza z kokosem i pomidorem to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, paprykę, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bahiański Brazylijski Gulasz Rybny, Udekorowany Gotowanymi Jajkami (Moqueca, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Gulasz Z Owoców Morza.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
2
Dodać szalotki, czosnek, cebula,papryka, imbir i trawa cytrynowa i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Eliksir GEliksir G
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pomidory, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 3 minuty. Przyprawić krewetki solą i pieprzem i dodać je do zapiekanki wraz z mlekiem kokosowym i liśćmi kolendry. Przykryć i gotować przez 2 minuty. Doprawić grouper solą i pieprzem; dodać do zapiekanki, przykryć i gotować przez 3 minuty. Wyrzuć trawę cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Eliksir GEliksir G
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
GrouperGrouper
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Dodać sok z limonki i doprawić gulaszem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Udekorować posiekaną kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn