Bagna Cauda
Bagna Cauda może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 21 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 71 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, cukinia, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda.
Instrukcje
W 1-do 1 1/2-Quart patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodaj oliwę z oliwek, czosnek i anchois; mieszaj, aż mieszanina będzie bulgotać.
W międzyczasie ułóż warzywa na półmisku i plasterki bagietki w misce.
Wlać bagna cauda do garnka do fondue 1 1/2 - do 2-cup i ustawić na świecy lub o średniej niskiej zawartości alkoholu lub konserwy ogrzać płomień( patrz UWAGI); mieszać mieszaninę często i dostosować ciepło w razie potrzeby tak czosnek nie pali.
Podawać z warzywami i plastrami bagietki.