Bacon Ranch Cream Cheese Wellington
Bacon Ranch Cream Cheese Wellington może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ranczo dressing, ciasto francuskie, jajko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Boczek, ranczo i kurczak makaron z serem, Bacon Ranch Cheese Ball, oraz Ranch Bacon Mac and Cheese Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ciasto francuskie ułożyć na powierzchni posypanej mąką i zwinąć na tyle duże, aby owinąć się wokół batonika z twarogiem.
Rozprowadzić sos ranczo na zewnątrz serka śmietankowego, a następnie pokryć posiekanym boczkiem.
Umieścić na środku ciasta francuskiego.
Posyp zieloną cebulę, jeśli używasz na wierzchu twarogu. Złożyć ciasto, aby pokryć serek, uszczelniając szew opuszkami palców i kilkoma kroplami wody. Zawijaj wiszące krawędzie pod serem śmietankowym, aby uzyskać gładki prostokątny kształt.
Pędzel z ubitym jajkiem lub mlekiem, jeśli chcesz błyszczące wykończenie.
Umieść bar w małym naczyniu bezpiecznym dla piekarnika i piec, aż ciasto będzie złote, a serek będzie miękki, 30 do 35 minut.
Podawać z crostini i warzywami.