Bacon' n ' Egg Biscuits
Potrzebujesz przystawka bezmleczna i przyjazna dla fodmap? Ciastka z bekonem i jajkiem mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 361 kalorii, 15g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasków bekonu, wody, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bekon i jajko Mac i ser, California Breakfast Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Wiele Więcej!), oraz Ciasto z kurczakiem i boczkiem z boczkiem Cheddar Biscuits dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz mieszankę biszkoptów i wodę, aż się połączą. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię i ugniataj 5 razy.
Rozwałkuj do 1/2 cala. grubość; pokroić lekko posypaną mąką 3-calową. nóż do ciastek.
Ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 9-10 minut lub na złoty kolor. Tymczasem mieszaj jajka. Podziel herbatniki; napełnij każdy plasterkiem sera, jajecznicą i dwoma kawałkami boczku.