Bacon Crab Melt Panini Recipe
Bacon Crab Melt Panini Recipe może być dobry przepis, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 4,33 zł za porcję. Jest dostarczany przez Food Republic. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grudkę krabów, ostry ser cheddar, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miskę na zakwas, można podążać za tym daniem głównym z Budyń chlebowy z truskawkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bacon Crab Melt Panini Recipe, Panini Z Grzybami, oraz Pikantne Panini Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Rozgrzej prasę panini do średniej wysokości heat.In średniej wielkości misce, połączyć majonez, seler, sok z cytryny, Old Bay przyprawy, musztarda Dijon i sól i pieprz do smaku. Wymieszać odsączone mięso krabowe.
Masło rozprowadzić na dwóch kromkach chleba do smaku Na Zewnątrz każdej kanapki. Odwróć jeden plasterek i na drugiej stronie z serem, sałatka krabowa, boczek, pomidory i więcej sera. Zamknij kanapkę z drugą kromką chleba, masłem do góry.Grilluj dwa panini na raz, z zamkniętą pokrywką, aż ser się stopi i chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut.Wypróbuj te przepisy Krab na Food Republic: smażone kraby Soft-Shell przepis Benedykta
Baltimore Crab Precel Sticks Recipe
Jumbo Lump Crab Hash Z Gotowane Jajka Przepis
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.