Bacon Burger Dogs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj hamburgery z bekonem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1222 kalorii. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera cheddar, mielona wołowina chuck, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bekon Burger Cheese Psy, Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem), oraz Hot Dogi Owinięte Boczkiem.
Instrukcje
Włóż bratwursts do średniego garnka w jednej warstwie.
Wlać piwo, a następnie dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć bratwursts o 1 cal, jeśli to konieczne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego. Dusić, aż bratwursts są gotowane przez, 12 do 14 protokół.
Wyjąć na talerz i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W międzyczasie połączyć mieloną wołowinę, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczki soli i kilka mielonych pieprzu w średniej misce. Delikatnie wymieszać dłońmi i podzielić na 4 równe porcje.
Ułóż kawałek folii. Ułóż 4 plastry boczku obok siebie na plastiku, tworząc prostokąt, lekko nakładając je na siebie. Ustaw prostokąt boczku z krótkim końcem przed sobą. Nacisnąć porcję wołowiny na połowę prostokąt boczku najbliżej Ciebie.
Na wołowinę ułożyć poziomo kiełbasę. Używając plastikowej folii, aby pomóc, ciasno zwinąć boczek i wołowinę wokół bratwurst z dala od ciebie; usuń plastikową folię. Zabezpieczyć boczek sznurkiem kuchennym w 3 lub 4 miejscach. Powtórz, aby owinąć Pozostałe bratwursts.
Umieść boczek zawinięte bratwursts seam-side w dół w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować, obracając, aż boczek jest chrupiące i wołowina jest gotowane przez, o 10 protokół.
Wyjmij na talerz, namiot z folią i pozostaw 10 minut.
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Wnętrze bułek skropić oliwą z oliwek.
Umieścić na blasze do pieczenia i dusić na złoty kolor, o 1 minutę. Użyj nożyczek, aby usunąć sznurek z bratwursts.
Na bułki ułożyć posiekaną cebulę i ser.