Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj żeberek Backyard Baby. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 50g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,43 USD za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 42 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mielony tymianek, pieprz cayenne, kawę rozpuszczalną w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać proszek do kawy rozpuszczalnej, możesz śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado / szybki mus z awokado z ciemnej czekolady jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 godzin i 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na świetny wynik spoonacular 83%. Spróbuj Backyard Baby Back Ribs, Dan ' s Baby Back Ribs – możesz zrobić smaczne żeberka, oraz Najlepsze Żeberka Dla Niemowląt podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść każdy stojak na żebra na arkuszu bardzo szerokiej, wytrzymałej folii aluminiowej. (Folia powinna być o 4 cale dłuższa niż żebra na obu końcach.) Przyprawić regały obficie koszerną solą i posypać każdy regał 3 łyżkami rub. Obróć żebra, stronę mięsa w dół i szczelnie zamknij każdą torebkę foliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna
Mięso
żeberka
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Umieścić na pół blachy patelni i przechowywać w lodówce na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wymieszać sok pomarańczowy i Margaritę w płynnej miarce. Otworzyć 1 koniec każdej torebki i równomiernie podzielić płyn pomiędzy 2 torebki. Ponownie zamknąć torebki i umieścić blachę w piekarniku na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margarita Mix
Sok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Piekarnik
Patelnia
6
Wyjąć żeberka z piekarnika, ostrożnie otworzyć 1 koniec każdej torebki i wlać płyn do duszenia do żaroodpornej miarki. Ponownie zamknąć torebki i umieścić je wraz z miarką płynu w lodówce na okres do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Piekarnik
7
Tłuszcz w płynie do duszenia zestali się na górze i można go usunąć w tym czasie.
8
Przenieś płyn do małego rondla i dodaj miód, keczup, sos Worcestershire, espresso w proszku i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
ESPRESSO Instant
Pieprz Cayenne
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
9
Trzepaczka do łączenia. Ustawić na średnim ogniu i zmniejszyć do glazury, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
10
Ustawić grill gazowy na średnio wysoki i pozostawić do podgrzania przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Każdą płytę przeciąć na pół i umieścić na grillu, od strony ciała w dół, zamknąć pokrywę i zmniejszyć ciepło do średniego. Pozostaw sam na 3 minuty. Odwróć i gotuj przez kolejne 3 minuty. Flip i gotować przez 3 minuty z każdej strony 1 więcej czasu lub aż każde żebro ma ładny char.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
12
Wyjmij żeberka z grilla na deskę do krojenia. i pokroić na 2 żeberka, używając nożyc kuchennych.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
13
Dodaj żeberka i połowę glazury do dużej miski do serwowania i wrzuć, aby dokładnie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
żeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
14
Pozostałą glazurę podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
15
Umieścić wszystkie składniki w szczelnym pojemniku i wstrząsnąć do połączenia. Przechowywać do 3 miesięcy.