Backyard Baby Back Ribs

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj żeberek Backyard Baby. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 50g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,43 USD za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 42 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mielony tymianek, pieprz cayenne, kawę rozpuszczalną w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać proszek do kawy rozpuszczalnej, możesz śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado / szybki mus z awokado z ciemnej czekolady jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 godzin i 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na świetny wynik spoonacular 83%. Spróbuj Backyard Baby Back Ribs, Dan ' s Baby Back Ribs – możesz zrobić smaczne żeberka, oraz Najlepsze Żeberka Dla Niemowląt podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Umieść każdy stojak na żebra na arkuszu bardzo szerokiej, wytrzymałej folii aluminiowej. (Folia powinna być o 4 cale dłuższa niż żebra na obu końcach.) Przyprawić regały obficie koszerną solą i posypać każdy regał 3 łyżkami rub. Obróć żebra, stronę mięsa w dół i szczelnie zamknij każdą torebkę foliową.
Umieścić na pół blachy patelni i przechowywać w lodówce na noc.
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Wymieszać sok pomarańczowy i Margaritę w płynnej miarce. Otworzyć 1 koniec każdej torebki i równomiernie podzielić płyn pomiędzy 2 torebki. Ponownie zamknąć torebki i umieścić blachę w piekarniku na 2 godziny.
Wyjąć żeberka z piekarnika, ostrożnie otworzyć 1 koniec każdej torebki i wlać płyn do duszenia do żaroodpornej miarki. Ponownie zamknąć torebki i umieścić je wraz z miarką płynu w lodówce na okres do 8 godzin.
Tłuszcz w płynie do duszenia zestali się na górze i można go usunąć w tym czasie.
Przenieś płyn do małego rondla i dodaj miód, keczup, sos Worcestershire, espresso w proszku i pieprz cayenne.
Trzepaczka do łączenia. Ustawić na średnim ogniu i zmniejszyć do glazury, około 10 minut.
Ustawić grill gazowy na średnio wysoki i pozostawić do podgrzania przez 10 minut.
Każdą płytę przeciąć na pół i umieścić na grillu, od strony ciała w dół, zamknąć pokrywę i zmniejszyć ciepło do średniego. Pozostaw sam na 3 minuty. Odwróć i gotuj przez kolejne 3 minuty. Flip i gotować przez 3 minuty z każdej strony 1 więcej czasu lub aż każde żebro ma ładny char.
Wyjmij żeberka z grilla na deskę do krojenia. i pokroić na 2 żeberka, używając nożyc kuchennych.
Dodaj żeberka i połowę glazury do dużej miski do serwowania i wrzuć, aby dokładnie pokryć.
Pozostałą glazurę podawać z boku.
Umieścić wszystkie składniki w szczelnym pojemniku i wstrząsnąć do połączenia. Przechowywać do 3 miesięcy.