Baccala Fritto: smażony dorsz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1551 kalorii, 157g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 12,85 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, pomidorów koktajlowych, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sody oczyszczonej można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa z dorsza solnego (zuppa Di Baccala), Gulasz Z Dorsza Solnego (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccalà) , oraz Baccalà Mantecato: słona pasta z bitą solą dorsza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Opłucz rybę w zimnej wodzie, a następnie mocz przez 48 godzin w 4 zmianach zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
W dużej misce połącz mąkę z kaszy mannej, mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, 2 łyżki oliwy z oliwek i wystarczającą ilość wody, aby powstało luźne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Mąka Z Kaszy Mannej
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W wysokiej jednostronnej garnku lub frytkownicy podgrzać oliwę z oliwek do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Zanurzyć każdy filet w cieście, pozwalając nadmiar kapać, a następnie zanurzyć w bułce tartej do pokrycia. Gdy olej jest w temperaturze, delikatnie upuść filety w oleju i gotować, aż złoty kolor i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Suszony Pieprz Morita
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Podczas gdy ryba gotuje, w średniej wielkości misce, połączyć pietruszkę, cebulę i pomidory i wrzucić 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Rybę wyjąć z oleju, doprawić solą i pieprzem, krótko osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami i podawać z 1/4 sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.