Baby Greens z smażonymi morelami, Prosciutto i owczym serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj dziecku warzywa z smażonymi morelami, Prosciutto i serem owczym spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 340 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz kassari, prosciutto, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens, Smażone kotlety z kurczaka z mieszanymi warzywami dla niemowląt, oraz Kasza z pieczonych pomidorów i krewetek, z podsmażoną musztardą i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Morele przekrój na pół i odstaw na bok.
Wlać 2 łyżki oliwy z oliwek do średniej patelni saute na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż lekko rumiane, o 5 do 7 protokół.
Dodać morele do patelni i zmniejszyć ogień do średniej.
Podgrzać morele, aż ich skórki zaczną mięknąć, nie dłużej niż przez 2 do 3 minut, aby owoce zachowały swój kształt.
Dodaj zioła, 2 łyżki octu balsamicznego i 1/2 łyżeczki soli na patelni i gotuj na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw mieszaninę do ostygnięcia.
W międzyczasie przygotuj 4 (od 3 do 4 cali) formy pierścieniowe, wykładając je plasterkami prosciutto. Każda forma dostaje 4 plastry prosciutto, które będziesz nakładać tak, że cała forma jest pokryta, ale otwarte z miejscem na nadzienie morelowe. Po nałożeniu prosciutto na wszystkie 4 formy, łyżka w mieszaninie moreli, wypełniając każdą formę do góry. Podnieś plasterki prosciutto, które spoczywają otwarte nad krawędzią formy i zasłoń plasterki nad nadzieniem morelowym, delikatnie wklepując na miejsce. Kiedy je rozpakujesz, prosciutto powinno całkowicie zamknąć nadzienie morelowe. Ustaw wypełnione formy na bok, podczas gdy ubierasz zielenie.
W małej misce ubić pozostałą oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, sól i pieprz.
Zieleninę umieścić w średniej misce, łyżką trochę vinaigrette-tak, aby każdy liść jest lekko powlekane-i delikatnie wrzucić. Podziel zieleninę równomiernie między cztery pojedyncze talerze sałatkowe. Unmold każdy pierścień prosciutto obracając go do góry nogami i na zieleni.
Skropić Pozostałe winegret wokół pierścienia prosciutto i dopełnić sałatkę ogolonym owczym serem.