Babunia Moyer ' s rabarbar and Strawberry Coffee Cake
Rabarbarowo-Truskawkowe ciasto kawowe babci Moyera może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 79 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka sody oczyszczonej, jajek, truskawek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i wegetariański dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy obejmują Truskawkowe Ciasto Kawowe Z Rabarbarem, Truskawkowe Ciasto Kawowe Z Rabarbarem, oraz Truskawkowe Ciasto Kawowe Z Rabarbarem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj i posyp mąką blachę do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Ubij biały cukier i jajka razem w dużej misce, aż będą gładkie; wymieszać z kawą.
W osobnej misce ubij mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól. Ubij suche składniki w wilgotne składniki, aż się połączą; wymieszaj rabarbar i truskawki w cieście.
Wlać ciasto do przygotowanej formy do ciasta i posypać brązowym cukrem i orzechami pekan.
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż ciasto lekko się zrumieni, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 45 do 50 minut.