Babeczki Z Winem Różowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczek z winem różowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, płynny kolor żywności i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Babeczki Z Winem Różowym, Poncz Z Wina Różanego, oraz Wino Truskawkowe Różowe Granita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą mix ciasto, woda, 1/2 szklanki wina, olej, białka jaj i kolor żywności. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Fit # 6 okrągła końcówka w ozdobnej torbie (otwór o średnicy około 1/8 cala). Łyżka dżemu malinowego do dekorowania torby. Włóż końcówkę w środku babeczki, mniej więcej w połowie. Delikatnie ściśnij ozdobną torebkę, ciągnąc do góry, aż babeczka lekko puchnie i nadzienie znajdzie się na górze.
W dużej misce, ubij cukier puder, masło i sól z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Ubić w 1/3 szklanki wina. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij więcej wina kilka kropli na raz. Lodowe babeczki.