Babeczki Z Rodzynkami Imbirowo-Marchewkowe
Przepis imbir-marchew babeczki z rodzynkami może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 276 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sodę oczyszczoną, ekstrakt z pomarańczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Płatki Owsiane Babeczki Z Rodzynkami, Carrot & Raisin Spice Cupcakes, oraz Babeczki Marchewkowe Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik o 350 stopni.
Suche składniki wymieszać w osobnej misce.Za pomocą miksera, śmietany razem mokre składniki przez jedną minutę.
Dodaj suche składniki i wymieszać, aż dobrze połączone.
Dodać marchew, rodzynki i imbir, i ponownie wymieszać tylko do połączenia.Łyżka ciasto do 12 Muffin filiżanki.
Piec przez około 30 minut lub tylko do wykałaczki włożonej do środka wyjdzie czysty.Jeśli planujesz mróz, pozwól im całkowicie ostygnąć.