Babeczki z pudełkiem czekoladek

Babeczki z pudełkiem czekoladek
Przepis Box-Of-Chocolates Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 213 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tani deser. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, żółtka jaj, mocną kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka W Pudełku Na Lunch, Naśladowca Starbucks Chicken and Hummus Bistro Box, oraz Pudełko bistro z serem i owocami Starbucks dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi. W dużej misce, połączyć ciasto mix, kawa, jajka i olej; pokonać na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średnim 2 minuty. Wypełnić przygotowane kubki dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Piec 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut przed wyjęciem do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
W międzyczasie, w górnej części podwójnego kotła lub metalowej misce nad gotującą się wodą, roztopić czekoladę z cukrem i 3 łyżkami kawy, mieszając, aż cukier się rozpuści (mieszanina będzie gęsta).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ubić żółtka; gotować i mieszać 4-5 minut lub aż mieszanina osiągnie 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Podzielić mieszaninę między trzy małe miski. Koncentrat soku pomarańczowego wymieszać w jednej misce. Nutellę i śmietanę wymieszać do innej; pozostałą kawę wymieszać do trzeciej miski. Fold 1/2 Puchar ubitej polewy do każdego. Wyluzuj 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Czekolada Z Orzechami LaskowymiCzekolada Z Orzechami Laskowymi
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Wytnij mały otwór w końcówce worka z ciastem lub w rogu plastikowej torby do przechowywania żywności; włóż bardzo małą końcówkę ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Przenieść jedno nadzienie do worka. Za pomocą metalowego lub drewnianego szpikulca przebij otwór przez dno papierowej wkładki. Włóż końcówkę przez otwór; rura wypełniająca osiem babeczek. Powtórz z pozostałymi nadzieniami i babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
W przypadku ganache umieść czekoladki w oddzielnych małych miseczkach. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
1/2 szklanki śmietany zalać słodko-gorzką czekoladą; pozostałą śmietanę zalać białą czekoladą. Mieszaj mieszankę trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Wymieszać 2 łyżeczki syropu kukurydzianego w gorzki ganache i 1/2 łyżeczki syropu kukurydzianego w biały ganache. Chłodny gorzko-gorzki ganache 10 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Odcień biały ganache według potrzeb; przechowywać w lodówce, pokryte, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
11
Zanurz babeczki w słodko-gorzkim ganache. Wzory rur z użyciem białego lub przyciemnionego ganache. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Przechowywać w szczelnych pojemnikach w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn