Babeczki Z Podwójnym Kokosem
Podwójne babeczki Kokosowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 217 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, kokosa, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Podwójne Babeczki Kokosowe, Podwójne Babeczki Czekoladowo-Kokosowe, oraz Podwójne babeczki czekoladowo-Kokosowe z lukrem Nutella Cream Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W średniej misce, wymieszać 2 szklanki kokosa i mleka skondensowanego; odstawić.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (dwie trzecie pełne). Top każdy z około 1 czubata łyżeczka mieszanki kokosowej.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, ubij cukier puder, masło i sól łyżką lub mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić w ekstrakcie kokosowym i 1 łyżce mleka. Stopniowo ubić tylko tyle pozostałego mleka, aby lukier gładkie i do smarowania. Natychmiast mróz babeczki. Topy babeczek zanurzyć w tosty Kokosowe. Przechowywać luźno przykryte.