Babeczki Z Podwójnym Klonem
Babeczki z podwójnym klonem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 256 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Babeczki Benedict-klonowe babeczki z boczkiem z Czarnego Lasu, jajkami gotowanymi i sosem klonowym, Maple Vegan Cupcakes with Maple Dairy-Free Buttercream, oraz Klonowe babeczki z lukrem serek klonowy.
Instrukcje
Aby przygotować babeczki, ubij pierwsze 4 składniki ze średnią prędkością miksera, aż do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli wymieszać w misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Połączyć mleko i 1/4 szklanki syropu klonowego.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki cukru na przemian z mieszanką mleka, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu.
Łyżka ciasto do 12 Muffin kubki wyłożone papierowymi wkładkami.
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, ubić 3 łyżki syropu klonowego i następnie 4 składniki (syrop przez 1/8 łyżeczki soli) przy średniej prędkości miksera 1 minutę. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż do wymieszania (nie przegryzać).
Lukier rozłóż na babeczkach.