Babeczki Z Podwójnym Kokosem

Babeczki Z Podwójnym Kokosem
Podwójne babeczki Kokosowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 217 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, kokosa, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Podwójne Babeczki Kokosowe, Podwójne Babeczki Czekoladowo-Kokosowe, oraz Podwójne babeczki czekoladowo-Kokosowe z lukrem Nutella Cream Cheese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W średniej misce, wymieszać 2 szklanki kokosa i mleka skondensowanego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (dwie trzecie pełne). Top każdy z około 1 czubata łyżeczka mieszanki kokosowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
W średniej misce, ubij cukier puder, masło i sól łyżką lub mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić w ekstrakcie kokosowym i 1 łyżce mleka. Stopniowo ubić tylko tyle pozostałego mleka, aby lukier gładkie i do smarowania. Natychmiast mróz babeczki. Topy babeczek zanurzyć w tosty Kokosowe. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Cukier PuderCukier Puder
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
KokosKokos
MasłoMasło
MlekoMleko
SólSól
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn