Babeczki Z Orzechami Bananowymi
Babeczki z orzechami bananowymi to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 95 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz Eggless Jowar Banana Muffins-Wegańskie Bananowe Muffiny Sorgo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj puszki muffin nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól.
W średniej misce lekko ubić białka. Wymieszaj banany, cukier, olej i skórkę z cytryny.
Dodaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do połączenia. Wymieszać z orzechami włoskimi. Napełnij muffin pan filiżanki 2/3 pełne.
Piec przez około 20 do 25 minut, lub do blatów są lekko rumiane.
Wyjąć muffinki z patelni.