Babeczki z lukrem w batoniku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj babeczek z lukrem w batoniku. Ten przepis służy 24 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, wanilię, batoniki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Czekoladowe babeczki z lukrem z trzciny cukrowej, Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, oraz Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać i piec babeczki zgodnie z zaleceniami ciasto mix box, przy użyciu wody, oleju i jaj. Całkowicie fajne.
W rondlu 1-quart, ogrzać około 1 cala wody na wolnym ogniu.
Umieść szklaną miskę żaroodporną o większej średnicy na garnku. W misce umieścić batoniki, masło i mleko. Gotować od 10 do 12 minut, często mieszając, aż batoniki stopią się i mieszanina jest gładka.
Wyjąć miskę z rondla. Wymieszać wanilią.
Dodać cukier puder; ubić łyżką, aż będzie gładka. Schłodzić 10 do 15 minut.
Umieść lukier w ozdobnej torbie z dużą okrągłą końcówką lub zamykaną plastikową torbą do przechowywania żywności z jednym dolnym rogiem odciętym. Squeeze bag do rur lukier na każdej babeczce; natychmiast top z 1 kawałek batonika.