Babeczki Z Kwaśną Śmietaną
Przepis kwaśna śmietana Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 35 minut. Ten deser ma 863 kalorie, 8G białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym, Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej, oraz Babeczki Śmietanowo-Kakaowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 12-kubkowa puszka na muffinki, wkładki do babeczek
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce. Rezerwa.
W misce miksera stand połączyć masło i cukier. Za pomocą uchwytu wiosła ubić masło i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste. Wyłączyć mikser i zeskrobać po bokach miski.
Beat w jaja, 1 na raz. Powoli dodajemy wanilię, mleko i śmietanę. W razie potrzeby zeskrobać boki miski. Mieszając na średniej prędkości, stopniowo mieszaj mąkę.
Wyłożyć puszkę na muffinki z papierowymi kubeczkami na muffinki. Napełnij kubki muffinek około 2/3 drogi, dzieląc ciasto równomiernie między wyłożone kubki.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 20 minut. Sprawdź około połowy procesu pieczenia, aby upewnić się, że wszystko idzie świetnie, a także obrócić puszkę muffin.
Babeczki są robione, gdy wykałaczka wychodzi czysta po włożeniu do środka ciasta.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu, a następnie zamrozić i udekorować.
Umieść chipsy czekoladowe w żaroodpornej misce. Umieścić 1-cal wody w rondlu i umieścić miskę chipsów na patelni. Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu. Delikatnie wymieszać wióry wokół, aż są one 3/4 sposób stopiony.
Wyjmij miskę z rondla i od czasu do czasu mieszaj, aż wszystkie chipsy się stopią.
W misce miksera stojącego z uchwytem na wiosło ubić masło, aż będzie lekkie i puszyste. Zeskrobać boki i dodać cukier puder, wanilię i sól. Beat na niskiej prędkości, aż mieszanina jest połączona. Następnie obróć prędkość miksera na średnio-wysoką i bij przez 30 sekund. Wyłączyć mikser i dodać czekoladę stopniowo. Ponownie włącz mikser i ubijaj, aż czekolada zostanie całkowicie włączona, a lukier jest lekki i puszysty.