Babeczki Z Kremem Cytrynowym

Babeczki Z Kremem Cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj babeczki z kremem cytrynowym. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Mieszanka betty whipped vanilla lukier, betty whipped butter cream lukier, marshmallow creme, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Lemon Creme Oreo Cheesecake Cupcakes, Babeczki piernikowe z kremem cytrynowym Chantilly, oraz Babeczki Crême Bruleé.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych kubków na muffinki. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Powoli obracając koniec okrągłego uchwytu drewnianej łyżki tam iz powrotem, zrób Głębokie, 3/4-calowe Wcięcie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu (poruszaj końcem łyżki w babeczce, aby otwór był wystarczająco duży).
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
W małej misce wymieszać składniki nadzienia. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 rogu torby. Włóż końcówkę torby do otworu w każdej babeczce; wyciśnij torbę, aby wypełnić otwór.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
6
W średniej misce, wymieszać razem 1 pojemnik lukier śmietana masło, Skórka z cytryny i sok z cytryny. Lodowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Posypać gwiazdami. Przechowywać luźno przykryte.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn