Babeczki Z Fasolką Waniliową
Babeczki waniliowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 634 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka soli kuchennej, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, Babeczki z fasolą waniliową i lukier z serem waniliowym, oraz Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Line 24 patelnie na babeczki z wkładkami papierowymi.
Połącz białka jaj, mleko, ekstrakt migdałowy i pastę waniliową w dużej miarce.
Wymieszać widelcem do wymieszania.
Mąkę tortową, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce miksera stojącego.
Dodaj masło i ubijaj na małej prędkości, aż mieszanina będzie przypominać wilgotne okruchy, bez sproszkowanych smug.
Dodać wszystko oprócz 1/2 szklanki mieszanki mleka i ubijać ze średnią prędkością przez 1½ minuty.
Dodaj pozostałe ½ szklanki mieszanki mleka i pokonać 30 sekund więcej. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski. Powrót miksera do średniej (lub wysokiej) prędkości i pokonać 30 sekund dłużej.Podziel ciasto równomiernie między kubki cupcake .
Piec na centralnym stojaku przez 20 minut lub do momentu, gdy babeczki zostaną przetestowane – wykałaczka powinna wyjść z wilgotnymi okruchami.
Pozostaw babeczki na patelni na około 5 minut, a następnie ostrożnie wyjmij je z patelni i pozwól im ostygnąć na rack.To zrobić lukier, wymieszać masło i cukier puder.
Wymieszać waniliową pastę fasolową i trochę mleka. Beat na wysoki, aż światło i kremowy, skrobanie boki miski.
W razie potrzeby dodaj pozostałe mleko. Test smaku i dodać więcej cukru, pasty z fasoli waniliowej lub mleka, aby uzyskać konsystencję, którą chcesz.Robi 24 babeczki