Babeczki waniliowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 634 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka soli kuchennej, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, Babeczki z fasolą waniliową i lukier z serem waniliowym, oraz Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Line 24 patelnie na babeczki z wkładkami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz białka jaj, mleko, ekstrakt migdałowy i pastę waniliową w dużej miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Pasta Waniliowa
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Wymieszać widelcem do wymieszania.
4
Mąkę tortową, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Mąka Tortowa
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj masło i ubijaj na małej prędkości, aż mieszanina będzie przypominać wilgotne okruchy, bez sproszkowanych smug.
Dodać wszystko oprócz 1/2 szklanki mieszanki mleka i ubijać ze średnią prędkością przez 1½ minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj pozostałe ½ szklanki mieszanki mleka i pokonać 30 sekund więcej. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski. Powrót miksera do średniej (lub wysokiej) prędkości i pokonać 30 sekund dłużej.Podziel ciasto równomiernie między kubki cupcake .
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Piec na centralnym stojaku przez 20 minut lub do momentu, gdy babeczki zostaną przetestowane – wykałaczka powinna wyjść z wilgotnymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Pozostaw babeczki na patelni na około 5 minut, a następnie ostrożnie wyjmij je z patelni i pozwól im ostygnąć na rack.To zrobić lukier, wymieszać masło i cukier puder.
Wymieszać waniliową pastę fasolową i trochę mleka. Beat na wysoki, aż światło i kremowy, skrobanie boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
W razie potrzeby dodaj pozostałe mleko. Test smaku i dodać więcej cukru, pasty z fasoli waniliowej lub mleka, aby uzyskać konsystencję, którą chcesz.Robi 24 babeczki