Babeczki Z Fasolką Waniliową

Babeczki Z Fasolką Waniliową
Babeczki waniliowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 634 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka soli kuchennej, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, Babeczki z fasolą waniliową i lukier z serem waniliowym, oraz Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Line 24 patelnie na babeczki z wkładkami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Połącz białka jaj, mleko, ekstrakt migdałowy i pastę waniliową w dużej miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Wymieszać widelcem do wymieszania.
4
Mąkę tortową, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Mąka TortowaMąka Tortowa
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodaj masło i ubijaj na małej prędkości, aż mieszanina będzie przypominać wilgotne okruchy, bez sproszkowanych smug.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
6
Dodać wszystko oprócz 1/2 szklanki mieszanki mleka i ubijać ze średnią prędkością przez 1½ minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
7
Dodaj pozostałe ½ szklanki mieszanki mleka i pokonać 30 sekund więcej. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski. Powrót miksera do średniej (lub wysokiej) prędkości i pokonać 30 sekund dłużej.Podziel ciasto równomiernie między kubki cupcake .
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Piec na centralnym stojaku przez 20 minut lub do momentu, gdy babeczki zostaną przetestowane – wykałaczka powinna wyjść z wilgotnymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Pozostaw babeczki na patelni na około 5 minut, a następnie ostrożnie wyjmij je z patelni i pozwól im ostygnąć na rack.To zrobić lukier, wymieszać masło i cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Wymieszać waniliową pastę fasolową i trochę mleka. Beat na wysoki, aż światło i kremowy, skrobanie boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
W razie potrzeby dodaj pozostałe mleko. Test smaku i dodać więcej cukru, pasty z fasoli waniliowej lub mleka, aby uzyskać konsystencję, którą chcesz.Robi 24 babeczki
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn