Babeczki z cukinii z lukrem serowym
Babeczki z cukinii z lukrem serowym to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, masła, oleju kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 16 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Babeczki z cukinii z lukrem serowym, Babeczki z cukinii z lukrem serowym, oraz Przyprawione babeczki z cukinii z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 24 kubki na muffinki lub linia z papierowymi wkładkami do muffinek.
W misce przesiać mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, proszek do pieczenia i cynamon.
Beat cukier, olej kokosowy, jaja, i ekstrakt waniliowy razem w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka, o 4 protokół; złożyć w cukinii i orzechów włoskich. Mieszaj mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, aż ciasto zostanie dobrze wymieszane. Napełnij przygotowane kubki muffinów cieście do połowy pełnym.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut. Schłodzić w patelniach przez 15 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
W misce ubić Serek i masło razem z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy do mieszanki serowej, aż lukier będzie lekki i puszysty.
Rozłóż lukier na całkowicie schłodzonych babeczkach.