Babeczki z budyniem bananowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka lodów vanillan, cukier, proszek bezowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki z budyniem bananowym z lukrem serowym, Mrożone Batoniki Do Lodów Bananan, oraz Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream.
Instrukcje
1
Umieść 12 foliowych kubków do pieczenia w patelniach na muffinki; równomiernie posyp pokruszone Wafle do filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
2
Wymieszać banana i sok z cytryny; wymieszać mieszaninę do lodów. Delikatnie złożyć ubitą polewą. (Nie mieszaj całkowicie.) Zamrażać przez 1 godzinę lub do momentu, aż będzie prawie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Sok Z Cytryny
Lody
Banan
3
Łyżka mieszanki lodów równomiernie do przygotowanych kubków do pieczenia. Zamrozić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
4
Wymieszaj proszek bezowy, 1/4 szklanki zimnej wody i 3 łyżki cukru. Beat z dużą prędkością z mikserem elektrycznym 5 minut. Stopniowo dodawać pozostałe 3 łyżki cukru, ubijając mieszaninę z dużą prędkością przez 5 minut lub aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
5
Rozprowadzić 2 łyżki bezy (szybko pracującej) na mrożonych babeczkach w patelniach, uszczelniając do krawędzi foliowej wkładki. Napełnij patelnię lodem i umieść patelnie na muffinki na lodzie.