Babeczki Wiśniowo-Czekoladowo-Kokosowe

Babeczki Wiśniowo-Czekoladowo-Kokosowe
Babeczki Wiśniowo-Czekoladowo-Kokosowe zajmują od początku do końca około 55 minut. Ten przepis służy 24 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 16 g tłuszczu i łącznie 431 kalorii. Za 1,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako amerykański deser. Ten przepis z Taste of Home wymaga jajek, soli, sody oczyszczonej i batoników kokosowych w czekoladzie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 19%. Podobne przepisy obejmują babeczki kokosowo-wiśniowe, babeczki czekoladowe z lukrem kokosowym {Babeczki Almond Joy} oraz babeczki kokosowe i czekoladowe Hershey's z lukrem waniliowo-kokosowym.

Instrukcje

1
Aby przygotować ganache, w dużej misce umieść kawałki wanilii i masło. W małym rondlu zagotuj śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Opakowań (1,9 Uncji Każde) Batoników Kokosowych W Czekoladzie6 Opakowań (1,9 Uncji Każde) Batoników Kokosowych W Czekoladzie
Opakowania) Batoniki Kokosowe W CzekoladzieOpakowania) Batoniki Kokosowe W Czekoladzie
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać mieszaninę chipsów; ubić, aż będzie gładkie. Wymieszaj ekstrakt. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
W dużej misce ubij nadzienie do ciasta, maślankę i jajka, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połącz mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; stopniowo ubijaj w mieszaninie nadzienia ciasta, aż się wymiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Napełnij do jednej trzeciej 24 wyłożonych papierem foremek na muffiny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
6
Przekrój batoniki na pół; umieść połowę batonika na środku każdej babeczki. Każdą z nich przykryj 2 łyżkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angielski Batonik Toffi, SiekanyAngielski Batonik Toffi, Siekany
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
7
Piec w temperaturze 375 stopni przez 16-20 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
W międzyczasie w kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz wiśnie w mieszance czekoladowej; pozwolić, aby nadmiar spłynął.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
9
Ułożyć na blaszce wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Przechowywać w lodówce aż do zestalenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Wyjmij ganache z lodówki; stopniowo ubijaj cukier puder, aż lukier będzie jasny i puszysty. Rurka nad babeczkami; posypać grubym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
11
Udekoruj wiśniami zanurzonymi w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania w przypadku Coconut Cupcake. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Boso, musujące różowe Moscato
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn