Babeczki waniliowe z lukrem waniliowym

Babeczki waniliowe z lukrem waniliowym
Babeczki waniliowe z lukrem waniliowym może być tylko deserem, którego szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 160 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka białek, krem z kamienia nazębnego, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 33 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym, oraz Babeczki z fasolą waniliową i lukier z serem waniliowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę połączyć, 1/2 łyżeczki soli, sody oczyszczonej i proszku do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Miejsce 1/2 szklanki masła i 1 1/4 szklanki cukru w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać żółtka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszaj ekstrakt z wanilii. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian do mieszaniny masła, zaczynając i kończąc mieszanką mąki, i ubić tylko do połączenia. Używając czystych, suchych ubijaczy, z dużą prędkością ubijaj 3 białka i 1/4 łyżeczki śmietany Tataru, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż jedną trzecią białek na ciasto. Delikatnie złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Linia 24 kubki muffin z wkładkami cupcake; płaszcz sprayem do pieczenia. Łyżka ciasto do filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Piec w 350 przez 23 minuty lub aż drewniany kilof wstawiony do centrów wychodzi z wilgotnymi okruchami. Schłodzić w patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
10
Aby przygotować lukier, umieść 1 szklankę cukru,1/4 szklanki wody i fasolę wanilii w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Bez mieszania, gotować 3 minuty lub aż termometr candy rejestruje 250; wyrzucić wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
LukierLukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Połącz 3 białka, 1/4 łyżeczki śmietany Tatara i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce; używając czystych, suchych ubijaków, ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; kontynuuj ubijanie, aż mieszanina ostygnie (12 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Beat 1/4 szklanki masła, aż lekkie i puszyste, w razie potrzeby. Wchodzisz w 1 szklanka mieszanki białka jaja. Składamy mieszaninę masła do pozostałej mieszaniny białek, mieszając do uzyskania gładkiej masy. Najlepsze babeczki z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
MasłoMasło
14
Wariacja 1: czekoladowe babeczki
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
15
Przygotuj babeczki waniliowe, zmniejszając mąkę tortową do 7 uncji (około 1 3/4 szklanki). Wymieszać 1/2 szklanki niesłodzonego kakao do mieszanki mąki. Zwiększyć cukier do 1 1/2 szklanki. Zmniejszyć wanilię do 1/2 łyżeczki. Roztopić 2 uncje niesłodzonej czekolady do pieczenia i wymieszać z ciasta po dodaniu mieszaniny mąki i maślanki. Przygotuj lukier z fasoli waniliowej, zwiększając cukier do 1 1/3 szklanki i zwiększając wodę do 1/3 szklanki. Pominąć masło. Złożyć 1/4 szklanki niesłodzonego kakao do bezy. Golenie 1 uncja słodko-gorzkiej czekolady na matowe babeczki. Porcje 24 (porcja: 1 babeczka) kalorie 185; tłuszcz 6g (sat 9g); sód 151MG
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
WaniliaWanilia
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
16
Właściwe wióry czekoladowe: użyj bloku lub batonika dobrej czekolady do dekoracji czekoladowych loków. Jeśli pocierasz kciukiem powierzchnię dwa lub trzy razy, a następnie ogolisz, loki będą mniej kruche i mniej podatne na pękanie i łamanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
CzekoladaCzekolada
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
17
Wariacja 2: czerwone aksamitne babeczki
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
18
Przygotuj babeczki waniliowe, dodając 1/4 szklanki niesłodzonego kakao do mieszanki mąki tortowej. Wymieszaj 1 (1-uncja) butelkę czerwonego barwnika spożywczego do ciasta. Pomiń lukier z fasoli waniliowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
WaniliaWanilia
Mąka TortowaMąka Tortowa
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
19
Umieść 3 łyżki masła i 1 (8-uncji) blok 1/3 mniej tłuszczu twarogu w dużej misce i ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
20
Dodać 2 szklanki cukru pudru, 1/4 łyżeczki wanilii i 1/8 łyżeczki soli; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
SólSól
21
Dodaj czerwoną pastę do lukru; wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
LukierLukier
22
Umieść lukier w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; uszczelnij. Wyciąć 1/4-calowy otwór w 1 rogu torby. Fajka na babeczkach. Porcja 24 (porcja: 1 babeczka) kalorie 201; tłuszcz 4g (sat 9g); sód 186MG
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
23
Stylowe wiry: kropla grubego lukru kilkoma kroplami czerwonej pasty w Kolorze spożywczym i delikatnie wymieszać, aby nadać mu wirujący wygląd. Ostrożnie łyżka do torby zip-top, i rury Na Zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 33 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn