Babeczki Truskawkowo-Różowe
Babeczki truskawkowo-Różowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 207 g tłuszczu, oraz w sumie 4877 kalorii. Ten przepis służy 1. Na $14.98 za porcję, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mąki, wody różanej, płatków róży i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Babeczki Różane, Babeczki z różą, oraz Romantyczne babeczki różane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 16 Muffin kubki z wkładkami. Masło i cukier ubić mikserem stojącym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodaj jajka, wanilię i maślankę; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo ubijać do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać dżem i wodę różaną do smaku w małej misce.
Rozłóż 2 czubate łyżki. ciasto w każdej wkładce. Top z 1 łyżeczki. mieszanka dżemu, a następnie kolejne 2 czubate łyżki. ciasto, ostrożnie rozłóż, aby pokryć dżem.
Piec babeczki, aż wykałaczka włożona w kierunku krawędzi wyjdzie czysta, 25 do 27 minut.
Ostudzić w patelniach 5 minut, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Posmaruj lukrem i udekoruj płatkami róży.
* Znajdź z koktajl lub pieczenia dostaw.